Komunalno poduzeće Lekenik d.o.o. Komunalno poduzeće Lekenik d.o.o.
17. ožujka 2020

COVID-19 upute

Adresa

Hrvatskih branitelja 5
44272 Lekenik

Radno vrijeme

08:00 - 16:00 h
Dežurstvo 16:00 - 21:00 h

Kontakt

044/772-016

OBAVIJEST
ZBOG KORONA VIRUSA, ISPRAĆAJI SAMO UZ ČLANOVE OBITELJI
Lekenik, 16. ožujka 2020. – Preporučujemo građanima da se zbog zaštite zdravlja i sprječavanju širenja zaraze korona virusom ispraćaji obavljaju samo uz prisustvo članova obitelji.

U Komunalnom poduzeću Lekenik d.o.o. poduzeli smo sve higijenske i sanitarne mjere zaštite zaposlenika i građana od moguće zaraze ili prijenosa korona virusa u skladu s preporukama Nacionalnog stožera Civilne zaštite i naputcima Općinskog stožera. U mrtvačnicama za ispraćaj pokojnika osigurali smo sredstva za dezinfekciju ruku, višekratno se tijekom dana dezinficiraju prostori na grobljima, kao i predmeti koji se koriste tijekom ispraćaja i sprovoda.

Svi zaposlenici Komunalnog poduzeća Lekenik d.o.o. upoznati su s mjerama zaštite na radu koje se primjenjuju u takvim situacijama. Te mjerama samo zaštite od moguće zaraze u kontaktu s drugim osobama.
Preporučujemo građanima da se ispraćaj pokojnika obavljaju u krugu članova obitelji. Odnosno u prisutnosti što manjeg broja osoba. Kako bi se izbjegli svi rizični kontakti među osobama uslijed pandemije zaraze korona virusom.
Na svim ulazima u mrtvačnice su pisane preporuke građanima da se sućut obitelji pokojnika izražava samo naklonom, bez rukovanja ili drugih fizičkih kontakata. Kako bi se smanjila mogućnost zaraze ili prijenosa korona virusa te, koliko god je to moguće, održavaju međusobnu fizičku odaljenost na preporučenu udaljenost veću od jednog metra.

Molimo građane da za sve upite, molbe ili druge poslove koriste mogućnost kontakta elektronskom poštom ili telefonom kako bi se smanjio broj nepotrebnih fizičkih kontakata sa zaposlenicima. Ukoliko dolazite u urede Komunalnog poduzeća Lekenik, molimo Vas da se pridržavate preporučenih mjera opreza i zaštite zdravlja građana i zaposlenika.
Bude li u nadolazeće vrijeme dodatnih preporuka Nacionalnog stožera Civilne zaštite i epidemiologa vezanih uz zaštitu od zaraze ili prijenosa zaraze korona virusom. Obavijestit ćemo Vas o tome putem sredstava javnog priopćavanja te pisanim uputama na vidljivim mjestima na svim grobljima.
Za sve informacije i usluge Komunalnog poduzeća Lekenik d.o.o. molimo koristite sljedeće kontakte:
komunalno.poduzece@gmail.com
telefon: 044 /772-016
044/813-057
radnim danima u vremenu od 8 do 16 sati.

Komunalno poduzeće Lekenik d.o.o.

USLUGE

GROBLJA

  • upravljanje grobljima
  • održavanje groblja
  • obavljanje pogrebnih poslova
  • preuzimanje, opremanje i ukop umrlih osoba

ČISTOĆA

  • održavanje javnih zelenih površina
  • održavanje parkinga, autobusnih stanica

ODRŽAVANJE

  • održavanje nerazvrstanih cesta
  • zimska služba